Koska se seuraava reissu ny on?

Ässien vierasmatsit, porilaisväriä kantavat pesis- ja futispelit sekä muut yhteisreissut ovat oleellinen osa toimintaamme. Niissä tuppaa tutustumaan uusiin ystäviin ja kokemaan mahtavia elämyksiä, mutta ne tarjoavat myös tilaisuuden olla osa jotain suurempaa: Ässien ja porilaisen urheilun tarinaa.

Bussi täynnä samanhenkistä porukkaa, ilmassa väreilevää energiaa, ottelun jännitys ja raikuva kannustus, lopulta ilon tai pettymysten hetkien jakaminen yhdessä. Seuraavaa reissua odotellessa...

Liity jäseneksi

Tulevat tapahtumat

14.06.

Karhunkämmenen Festivaalit 14 - 15.6.2024

Tervetuloa Pub Winstoniin!

Lue lisää

Kannattajamatkojen säännöt

  1. Maksu pitää aina olla suoritettuna ennen matkaa. Ilmoittautuminen matkalle on sitova.
  2. Alle 18-vuotias on huoltajan vastuulla ja tarvitsee huoltajan lupalomakkeessa nimeämän valvojan mukaansa matkalle. Lomake tulee olla täytettynä mukana matkalla. Alle 18-vuotiaiden kaikki päihdyttävien aineiden käyttö matkoilla on ehdottomasti kielletty ja siihen puututaan välittömästi.
  3. Myös täysi-ikäisiltä matkustajilta voi matkanjohtaja/bussinkuljettaja oikeutetusti takavarikoida alkoholijuomat matkan ajaksi, mikäli häiriöitä ilmenee.
  4. Käyttäytyminen muita kohtaan pitää olla asiallista, kiusaamista emme missään muodossa suvaitse. Matkoilla keskitymme tukemaan omaa joukkuettamme. Asiattomasti käyttäytyvä täysi-ikäinen matkustaja voidaan poistaa kyydistä seuraavalla miehitetyllä pysäkillä. Alaikäinen matkustaja tuodaan Poriin, huoltajalle ilmoitetaan ja hänen tulee olla vastassa Porissa.
  5. Karhunkämmen ei ole velvollinen huolehtimaan matkustajan paluumatkasta Poriin, mikäli tämä joutuu pidätetyksi.
  6. Sääntöjen rikkomiset tullaan käsittelemään henkilökohtaisesti.
  7. Hyväksymällä kannattajamatkojen säännöt matkalle lähtevä hyväksyy nimensä ja puhelinnumeronsa liitettävän lähtijälistaan, joka on matkanvetäjän hallussa.
Lataa huoltajan lupalomake
Soita