Karhunkämmenen tarina

Syvällä Porin sydämessä sijaitsevassa luolassa on syntynyt jotakin, jonka voimakkaan, mutta myös hellän ja lämpöisen syleilyn voi tuntea. Tämä kaupunki tunnetaan siihen vahvasti liitettävästä eläimestä, ja tämä luola tunnetaan sen suulla sisään tulijaa tervehtivästä puna-musta-valkoisesta logosta.

Olet juuri astunut sisään pub Winstoniin: luolaan, jonka seinillä elää vanhoja, edelleen vahvasti sydämissämme murisevia legendoja…

Käy peremmälle!

EtäPata on kaukaisen Ässä-fanin valinta

 

Patasydän sykkii myös Maakunnissa!

EtäPata on Karhunkämmen ry:n alajaosto, joka perustettiin Porin Ässien etäfanitoiminnalle. Jäseniä otetaan Facebook-ryhmäämme vastaan ympäri Suomen, muttei toki kotimaahamme rajoittuen: kaukaisimmat jäsenemme tulevat tällä hetkellä Australiasta! Löyhänä jäsenkriteerinä olemme pitäneet sitä, että etäisyys on minimissään 50 km Poriin.

Tavoitteenamme on rakentaa Ässille aktiivinen etäyhteisö, jonka seura ansaitsee. Ryhmässä luodaan yhdessä rentoa ja rakentavaa keskustelua, ryhmäkilpailuja, fiilistelyä ja toimintaa Ässiin liittyen hyvän maun rajoissa, vapaalla sanalla ja tunteella. Facebook ryhmäämme liittyminen ei edellytä Karhunkämmen Ry jäsenyyttä, ilman jäsenyyttä et pääse nauttimaan yhteistapahtumista ja muusta organisoidusta EtäPata toiminnasta.

Ryhmän toimintaa kehitetään tiiviissä yhteistyössä Ässien paikallisen kannattajayhdistyksen Karhunkämmen ry:n kanssa.

Karhunkämmenen Etäteema tapahtumia järjestetään useamman kerran vuodessa Porissa majoitustarjouksineen ja räätälöityine ohjelmineen, rinnalla myös pienimuotoisempia tapaamisia ja pelireissuja jäsenten kesken. Etäjäseniä koskevat samat jäsenedut ja lisäksi erikseen räätälöidyt edut mm. tapahtumissa.

TULEVAT EtäPata tapahtumat (vain Karhunkämmenen jäsenille) :

Kauden 24 - 25 tapahtumista ilmoitellaan lähemmin. Kiitokset kaikille EtäPata ryhmän jäsenille kaudesta 23 - 24!

EtäPadan jäsenmaksu

Yhdistyksen jäsenyys edellyttää vuosittaista jäsenmaksua. Karhunkämmen ry:n jäsenmaksu on

  • 20 € / henkilö
  • 50 € / koko perhe

Jäsenetujen lisäksi järjestämme muun muassa kannattajamatkoja ja tapahtumia, eli etäjäsenkin saa nyt rahalle todellista ja aitoa vastinetta.

Jos Pata etäisesti nappaa, liityhän EtäPadan matkaan! 

Tutustu EtäPataan

Katso jäsenedut

Matkat ja tapahtumat

EtäPata

Karhunkämmen ry – jokaiselle patasydämelle!

Tuemme rakasta seuraamme  monella eri tavalla, mutta aina suurella intohimolla. Annamme tukemme näkyä ja kuulua niin koti- kuin vieraskaukalossakin. Haluamme Karhunkämmenen kasvavaan porukkaan mukaan kaikki, joilla patasydän sykkii edes pikkuisen: niin varttuneempaa väkeä, lapsiperheitä, entisiä kaukaloiden kauhuja... luolamme ovet ovat avoinna kaikille, joita Ässät sykähdyttää!

Teemme yhdistystyötä suurella sydämellä: Tosissaan muttei totisesti. Haluamme tarjota jäsenille tapahtumia laidasta laitaan ympäri vuoden.

Hyväntekeväisyydellä on iso rooli toiminnassamme ja haluamme tehdä sitä jatkossakin mahdollisimman paljon. 

Karhunkämmenen jäsenmaksu

  • 20 € / henkilö
  • 50 € / koko perhe

Yhdessä tekemällä saamme aikaan upeita kokemuksia, uusia patasydämiä, ja kenties mukaan myös ne kotisohvan pauloihin syystä tai toisesta jääneet fanit.

Herätetään jälleen Isomäen henki – tarjotkaamme Ässille Suomen parasta kannustusta!

Liity mukaan!
Soita